Čo sme si pre vás pripravili v marci?

Čo sme si pre vás pripravili v marci?

Mesiac knihy a Medzinárodný deň žien, aj o tom bude marec v LINK :)
Ale to by bolo veľmi stručné zhrnutie :D

Čakajú nás tradičné podujatia ako Stretnutie podnikavcov a Stretko podnikavých mám, vrátime sa k obľúbeným Kreatívnom večerom, ale pridáme aj novinku. :)

Rozhodli sme sa čerpať z minulosti (viď Marec mesiac knihy) a preto najbližšie Stretnutie podnikavcov (12. marca) bude v znamení obľúbených kníh, ale i prospešných informácií od kolegov zo Slovak Business Agency, ktorí nám predstavia, aké benefity a možnosti majú pripravené pre podnikateľov.

Pre ženy sme si pripravili v spolupráci s Marionnaud Beauty večer (19. marca) - milé dámy, čaká vás kurz líčenia i darčeky :)

21. marca oslávime príchod jari na Stretku podnikavých mám - tieto stretká sú venované všetkým akčným podnikavým mamám, ktoré nechcú len tak doma sedieť počas materskej, chcú sa vzdelávať alebo chcú rozbehnúť vlastný biznis popri materskej alebo chcú spoznať podobne zmýšľajúce ženy. :)

Veľká noc bude tento rok síce až neskôr, v apríli, ale my chceme byť pripravení :), a preto príďte 26. marca na Kreatívny večer a naša šikovná lektorka Stanka vám ukáže ako si jednoducho vyrobíte pekné veľkonočné ozdoby.

A v závere mesiaca nás čaká tvorba nástenky vízií (27. marca) v spolupráci s I CAN Academy. Ak ste jedným z ľudí, ktorých spája túžba pozitívne myslieť, rásť na ceste za svojimi cieľmi, tak tento workshop je práve pre vás. Príďte a venujte nerušenú pozornosť svojím cieľom, snom a definovaniu toho, čo chcete dosiahnuť (nielen) v roku 2019.

Tešíme sa na vás!

Evka