Predstavujeme novú členku tímu. Privítajte Melindu. :)

Predstavujeme novú členku tímu. Privítajte Melindu. :)

Súčasťou LINKu som od septembra 2020, kedy mi už naozaj začalo dochádzať, že popri svojej práci by som chcela robiť ešte niečo, čo mi pomôže na chvíľu uniknúť z bežného kolobehu života a zároveň bude prínosom pre moje okolie, pre mesto, v ktorom žijem.

Už počas štúdia na vysokej škole ma lákala práca v neziskovom sektore. Videla som v tom niečo viac, niečo hlbšie. Vnímala som takúto prácu ako robenie niečoho, čo je nad rámec všetkého, čo v skutočnosti vykonávam. Po ukončení školy som preto všetku svoju energiu vo vesmíre, svoje čakry a iné záležitosti smerovala k tomu, aby som si našla svoju prácu snov. A vesmír ma vypočul. V novembri 2019 som nastúpila do Nadácie Ekopolis, ako programová manažérka fondu pre aktívnych občanov. Práve tu začala aj moja cesta smerom k LINKu. V Ekopolise som spoznala Maťu, s ktorou sme sa hneď stali tými dievčatami na základke, ktoré v zadnej lavici kecajú a vyrušujú :D Samozrejme, preháňam, ale ako kolegyne sme si sadli. A po pár neformálnych stretkách pri pivku z nás boli kamošky.

Aj keď ma moja práca veľmi baví a je to to, čo som robiť aj chcela, som pociťovala potrebu robiť niečo viac, niečo, čo by som robila ešte nad rámec a niečo, čo mi pomôže zlepšovať svoje zručnosti a schopnosti v rôznych oblastiach. Vďaka Mati som sa dopracovala k veľmi príjemnému „pohovoru“ s Evkou, pri kávičke sme pokecali, prebrali, čo by som rada robila, kam smerujem. Už vtedy som vedela, že pridať sa k LINKáčkam bude to najlepšie rozhodnutie. Okrem toho, že je to kolektív múdrych a šikovných báb, od ktorých sa mnoho učím, mi LINK otvára príležitosť byť aktívnou v tom, čo ma baví. Môžem byť súčasťou aktivít, rozvíjajúcich moju osobnosť.

V LINKu sa venujem najmä téme pomalej módy, bavia ma však aj iné oblasti ekológie a rovnako aj stretká podnikavcov či organizovanie väčších podujatí akým bol napríklad Startup weekend. Verím, že sa naučím od báb ešte mnoho užitočného a hlavne v oblasti organizovania vlastných podujatí.

Napriek tomu, že mojím rodným mestom je Rožňava, v Banskej Bystrici som sa našla a som šťastná, že som sa tu po štúdiu na vysokej škole mohla usadiť a že môžem tvoriť v kolektíve skvelých ľudí a robiť niečo pre (už teraz aj oficiálne :)) moje mesto. Dovolím si tvrdiť, že som si našla nielen priestor na sebarealizáciu a baby, od ktorých sa môžem mnohému priučiť ale aj kamarátky, s ktorými si navzájom vieme pomôcť v akýchkoľvek situáciách.

Vaša Mel

126jpg