Rozbiehame jesenný turnus LINK Academy

Rozbiehame jesenný turnus LINK Academy

V coworkingu 365.labb na Lazovnej ulici č. 5 sa zopakuje cyklus 6 bezplatných workshopov pre stredoškolákov na témy ako prezentačné zručnosti, project a time manažment, marketing – sociálne siete, ako robiť podcasty a ako sa živiť písaním. Nadobudnuté poznatky účastníci následne využijú v praxi. Do projektu sa je možné prihlásiť do 5. októbra na tomto odkaze.

Ak máte doma stredoškoláka, ktorý chce časom podnikať a odborne sa vzdelávať, hľadá praktické skúsenosti a známosti z prostredia marketingu, prihláste ho zadarmo na cyklus workshopov a prednášok.

Počas októbra a novembra sa budú v priestoroch komunitno-coworkingového centra 365.labb konať prednášky pre 10 stredoškolákov a vysokoškolákov zadarmo. Účastníci a účastníčky budú mať možnosť 2 mesiace dobrovoľne pomáhať partnerským organizáciám z oblasti životného prostredia, občianskeho aktivizmu, športu, či sociálnej oblasti pri riešení praktických úloh a zadaní. Mladí ľudia budú môcť dobrovoľníčiť v občianskom združení Slatinka, DSS Senium, Za Medený hámor, UMB Hockey team a 365.labb.

Program prednášok:
6.10. - Prezentačné zručnosti – lektorka Monika Kupšo

12.10. - Time manažment – lektorka ​​Beata Žitniaková Gurgová

25.10. - Projektový manažment - lektorka Andrea Dolinská

8.11. - Marketing - Ako sa živiť písaním? – lektor Filip Lehotský

22.11. - Čo všetko stojí za kvalitným podcastom? - lektor Peter Magurský

29.11. - Marketing - sociálne siete – lektorka Martina Ragalová Hromadová

“Nie sú to len informácie, ale praktické zručnosti. Na workshopoch sme mali vždy lektorov - profesionálov priamo z praxe. Vždy bola príjemná atmosféra” hodnotí kurzy účastníčka prvého cyklu prednášok LINK Academy.

LINK Academy je projekt z dielne LINK CoWorking určený cieľavedomým študentom a študentkám stredných a vysokých škôl, a mladým ľuďom z Banskej Bystrice a okolia, ktorí majú chuť získavať nové vedomosti a pomôcť svojej komunite prostredníctvom dobrovoľníctva. 

Projekt LINK Academy vznikol v spolupráci s nórskou organizáciou KomPro a Centrom dobrovoľníctva z Banskej Bystrice. Projekt je podporený z programu ACF – Slovakia, ktorý je financovaný z Finančného mechanizmu EHP 2014-2021. Správcom programu je Nadácia Ekopolis v partnerstve s Nadáciou otvorenej spoločnosti Bratislava a Karpatskou nadáciou.

Prihlasovanie je otvorené, prihlásiť sa je možné do 5. októbra na tomto odkaze.